ЗМІ виявили російський паспорт у депутата ОПЗЖ

Журналісти проекту "Схеми" знайшли інформацію про те, що у народного депутата із фракції ОПЗЖ є російський паспорт.

Журналіст відділу новин
ЗМІ виявили російський паспорт у депутат…
Фото: скріншот

Цим депутатом є Олександ Пономарьов. Російський паспорт він нібито отримав 2003 року.

2007 року, за наявною у виданні інформацією, Пономарьов отримав новий паспорт у 45 років, передає Depo.ua із посиланням на "Радіо Свобода".

Документи Пономарьов отримував у Рибновському районі Рязанської області.

Сам Пономарьов, відповідаючи на питання журналістки "Схем", заявив, що у нього був лише радянський паспорт. Щодо наявності паспорта громадянина Росії, то нардеп так і не зумів пояснити, має він його чи ні, заявивши, що "особисто я, по-моєму, не забирав" паспорт громадянина Росії 2003 року.

Нагадаємо, що в українському політикумі час від часу з'являється інформація про наявність у тих чи інших політиків або чиновників російського громадянства.

Наприклад, 11 грудня заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі влаштував скандал на одному з блокпостів у Донецькій області. Гогілашвілі накинувся з обвинуваченнями на правоохоронців, які зупинили автівку посадовця, щоб перевірити документи.

Після початку скандалу ЗМІ виявили, Гогілашвілі ще й має чинний паспорт громадянина Російської Федерації та індивідуальний податковий номер. 

Гогілашвілі отримав паспорт громадянина Російської Федерації (номер 6004531705) 12 листопада 2003 року у Ленінському районі Ростова-на-Дону. Також він має чинний індивідуальний податковий номер Росії 616404621705. Інформація підтверджується базою даних Федеральної податкової служби Росії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme