Зустріч Зеленського з Байденом переноситься: В МЗС пояснили причини

Зустріч президентів США та України переноситься на один день

Редактор стрічки новин
Зустріч Зеленського з Байденом переносит…
Фото: ОП

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив, що зустріч президентів України та США Володимира Зеленського та Джо Байдена відбудеться на день пізніше, ніж планувалося раніше – не 30, а 31 серпня.

Про це глава МЗС сказав під час брифінгу, передає Depo.ua.

"У зв'язку з розширенням елементів програми візиту зустріч президентів України та США Джо Байдена та Володимира Зеленського відбудеться 31 серпня. Ми домовилися зі США про перенесення цієї дати на один день, зокрема, через те, що формат зустрічі президентів був розширений і тепер передбачатиме не лише зустріч делегацій, а й зустріч у форматі віч-на-віч", – сказав Кулеба.

Глава МЗС додав, що це одна з домовленостей, які були досягнуті під час підготовчого візиту до США Кулеби та голови Офісу президента Андрія Єрмака. 

"Все в силі. Працюємо на повну потужність", – сказав Кулеба, додавши, що сьогодні матиме нараду, присвячену візиту президента у США. 

Нагадаємо, нещодавно ЗМІ оприлюднили графік візиту президента Володимира Зеленського до США

Раніше у Білому домі оголосили, що чекають українського президента Володимира Зеленського у Вашингтоні 30 серпня.

На початку серпня міністр закордонних справ Дмитро Кулеба та керівник Офісу президента Андрій Єрмак здійснили візит до Вашингтона, де провели низку зустрічей в рамках підготовки до візиту Зеленського у США. 

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme