Зустріч з Ілоном Маском і Тімом Куком: ЗМІ оприлюднили секретний графік візиту Зеленського до США

Візит президента України Володимира Зеленського у США не обмежиться переговорами в американській столиці

Журналіст стрічки новин
Зустріч з Ілоном Маском і Тімом Куком: З…
Фото: Офіс президента

Планується, що напередодні офіційних зустрічей з першими особами держави Зеленський 28-29 серпня проведе в Чикаго, де з українською діаспорою відзначить День незалежності.

Як пише Depo.ua, про це повідомило видання ZN.UA з посиланням на власні джерела.

У Чикаго, за інформацією видання, Зеленський також відпочине від перельоту і, можливо, проведе зустріч з американськими бізнесменами. 29 серпня ввечері Зеленський вилетить до Вашингтона, а 30 серпня проведе зустріч з главою США Джозефом Байденом. А ось зустріч Зеленського з членами уряду США вирішили не проводити.

Проте, з американськими колегами зустрінуться українські міністри, які також будуть у складі делегації.

31 серпня Зеленський проведе в Сан-Франциско, що у Каліфорнії. Зараз, за ​​інформацією видання, у Зеленського намагаються домовитися про зустріч з винахідником Ілоном Маском і гендиректором Apple Тімом Куком. Якщо цього не станеться, то Зеленський просто виступить у Стенфордському університеті з лекцією про трагедію Бабиного Яру.

Але, за інформацією видання, з цим також є складність, позаяк в період пандемії складно знайти слухачів для такої лекції.

"За свідченням наших джерел, програма, яку зберігають в таємниці" за сімома печатками", поки ще "робоча" і в ній можливі зміни", – пише видання.

Нагадаємо, що минулого тижня Кулеба та керівник Офісу президента Андрій Єрмак здійснили візит до Вашингтона, де провели низку зустрічей в рамках підготовки до візиту Зеленського у США. Своєю чергою посол України в США Оксана Маркарова повідомила, що наша країна вже на фінішній прямій у підготовці візиту.

Цікаво, що у "Слузі народу" прогнозують, що розмова Зеленського і Байдена буде на підвищених тонах. Так, голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія в ефірі одного з українських телеканалів дав свою оцінку майбутній зустрічі президентів України та США: "Після того, як США і Німеччина офіційно узгодили завершення будівництва газопроводу "Північний потік-2", непублічна частина зустрічі президентів США й України, Джо Байдена і Володимира Зеленського, буде проходити на підвищених тонах".

Читайте також: Названо три блоки питань, які Зеленський та Байден обговорять під час зустрічі у США

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme