Арахамія назвав точну дату переговорів з росією

Переговори української та російської делегацій мають відбутися в турецькому Стамбулі завтра, 29 березня

Журналіст стрічки новин
Арахамія назвав точну дату переговорів з…
Скріншот

Голова фракції "Слуга народу", який є членом української делегації, Давид Арахамія повідомив, що переговори з росією можуть розпочатися завтра о 10:00.

Про це повідомила прес-секретарка "Слуги народу" Юлія Палійчук у своєму Telegram-каналі, передає Depo.ua.

"Українсько-російські переговори можуть розпочатися у вівторок 29 березня з 10-ї ранку. За словами Давида Арахамії, початок переговорів змістився у часі через логістичні проблеми", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше голова фракції" Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що переговори України з Росією відбудуться в Туреччині 28-30 березня.

Як відомо, на росії скиглять, що прогрес на переговорах "недостатній" для зустрічі президента Володимира Зеленського з путіним.

Довідка: 28 лютого відбувся перший раунд переговорів між Україною та Росією, 3 березня був другий тур перемовин, 7 березня – третій раунд, 14-15 березня – четвертий раунд у форматі онлайн.

За словами радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка, українська та російська делегації безперервно проводять переговори у відеоформаті.

Повідомлялося також, що очільник рф володимир путін категорично відмовився зустрічатися з лідером України Володимиром Зеленським для мирних перемовин.

Пізніше радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що зустріч Зеленського та путіна можуть організувати вже найближчими тижнями. За його словами, зараз російська та українська делегації залишаються при своїх позиціях, а погодження спірних моментів може зайняти від декількох днів до півтора тижня. За цей час вони мають наблизитися до мирної угоди.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme