Байден відреагував на заяву Зеленського про держпереворот

Президент США Джо Байден прокоментував заяву президента Володимира Зеленського про ймовірну спробу державного перевороту в Україні
 

Редактор стрічки новин
Байден відреагував на заяву Зеленського…
Фото: ЕРА

Американський президент висловив стурбованість у зв’язку з інформацією про можливу підготовку державного перевороту в Україні, про що вчора, 26 листопада оголосив Зеленський.

Про це президента США сказав під час розмови з журналістами, передає Depo.ua з посиланням на "Голос Америки".

"Мене це хвилює. Ми підтримуємо територіальну цілісність України, ми підтримуємо їхню здатність управляти своєю державою", – сказав Байден.  

Як повідомляє Le Figaro, Байден також сказав у відповідь на запитання журналістів, що він "скоріше за все" проведе телефонні розмови із Зеленським та президентом Росії Володимиром Путіним через нарощування російських військ біля українських кордонів.

Нагадаємо, 26 листопада під час прес-марафону президент Володимир Зеленський заявив, що в українських спецслужб є інформація про переговори представників України і Росії про можливу участь Ріната Ахметова в державному перевороті, який начебто планують реалізувати 1-2 грудня.

Кореспондент видання BuzzFeed Крістофер Міллер розкрив подробиці державного перевороту, про який заявив президент Володимир Зеленський під час прес-марафону. 

Невдовзі Ахметов спростував інформацію щодо ймовірного втягування його до організації державного перевороту.

Читайте також: Шляхами Лукашенка та Ердогана: Як історія Зеленського про переворот вплине на імідж України

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme