"Чужим там не місце": Разумкова видалили з усіх чатів "слуг народу"

Спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова видалили з усіх партійних чатів "Слуги народу"

Журналіст стрічки новин
"Чужим там не місце": Разумкова видалили…
Фото: Telegram-канал Верховної Ради

Це зробив особисто глава фракції Давид Арахамія, пояснивши свій вчинок поведінкою Разумкова на погоджувальній раді.

Як пише Depo.ua, таку інформацію підтвердило джерело PavlovskyNews.

"Присутність опозиційних політиків в чатах чужих фракцій – не варіант", – зазначив Арахамія.

Водночас глава партії Олександр Корнієнко заявив про наявність за відставку Разумкова 190 голосів серед "слуг". При цьому прихильникам Разумкова він порадив займатися своїм політичним майбутнім, але поки з фракції їх виключати не будуть. Як уточнив Корнієнко, він не впевнений, що рішення позбавити Разумкова депутатського мандата підтримає фракція "Слуги народу".

Нагадаємо, що 30 вересня стало відомо, що у Раді розпочали процедуру звільнення спікера Дмитра Разумкова. Глава ВР підтвердив, що колеги прийшли до нього за підписними листами про відкликання з посади голови Верховної Ради. Він уточнив, що відповідну пропозицію подав голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія. Того ж дня Разумков видав нардепам підписні листи. Також Разумков запросив народних депутатів від фракції "Слуга народу" на зустріч для обговорення своєї "незадовільної" роботи. Захід він запланував на понеділок, 4 жовтня. Однак "слуги" заявили, що не бачать у цьому сенсу. 

2 жовтня питання відставки Разумкова прокоментував президент Володимир Зеленський. За його словами, велика помилка Разумкова полягає у тому, що він виносить питання відставки у публічну площину.

Повідомлялося й те, що "Слуги народу" визначилися з датою, коли почнуть процедуру відставки Дмитра Разумкова. За інформацією джерел низки ЗМІ, головною кандидатурою на посаду спікера українського парламенту є буцімто чинний перший віце-спікер ВР Руслан Стефанчук.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme