Данілов розповів, чому наступне засідання РНБО також буде виїзним

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов пояснив, чому наступне засідання дорадчого органа також буде виїзним

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Данілов розповів, чому наступне засіданн…
Фото: РНБО

За його словами, президент Володимир Зеленський доручив проводити засідання РНБО не лише в Києві.

Про це Данілов повідомив під час брифінгу, пише Depo.ua.

"Президент доручив, що наступне засідання теж буде виїзне. Президент запропонував, щоб засідання РНБО проводилося не тільки в Києві", – пояснив він.

Данілов додав, що засідання РНБО будуть проводитися в різних регіонах України з метою налагодження співпраці з місцевою владою над певними питаннями.

Зауважимо, сьогодні, 11 лютого, в Харкові відбулося виїзне засідання РНБО. У засіданні взяв участь президент України Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що на брифінгу після виїзного, харківського засідання РНБО Данілов розповів про санкції, запроваджені Радою нацбезпеки та оборони. Серед компаній, які потрапили під санкції, є, зокрема, проросійський телеканал "Наш" екс-нардепа Євгена Мураєва.

Крім того, Олексій Данілов заявив, що спроба Росії розпочати війну, підірвавши Кримський міст і зваливши це на Україну, провалиться, бо Україна є демократичною державою, шанує людські життя – тому ніколи на подібні вчинки не піде.

Також секретар РНБО розповів, скільки складатимуть сили тероборони в ідеалі, і як просуваються призначення командирів бригад і батальйонів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme