Facebook заблокував сторінку Геращенко: Вона звинувачує ботів Зеленського

Соціальна мережа Facebook заблокувала сторінку співголови фракції "Європейська Солідарність" Ірини Геращенко

Журналіст стрічки новин
Facebook заблокував сторінку Геращенко:…
Фото: eurosolidarity.org

За словами Геращенко, це спланована атака ботів, організована Офісом президента через критичні дописи про владу.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на сайт "Європейської Солідарності".

"Ви будете сміятися, але мені заблокували Facebook. Вперше за 15 років, з часів існування моєї сторінки в соцмережах. Трапилося це після моєї нищівної критики слуг і корупційних оборудок навколо телеканалів "Рада" і "Дом". Безумовно, це спланована атака Банкової з її мережею ботів і тролів, позитивних блогерів і заангажованих експертів, реакція на мою проактивну опозиційну позицію, в тому  числі в соцмережах. Блокування моєї сторінки в ФБ відбувається на фоні чергової атаки на лідера опозиції Петра Порошенка, якому Зеленський намагається вручити чергову повістку", – заявила Геращенко.

Вона додала, що напише скаргу в офіс Facebook і продовжить говорити правду в Telegram та Instagram.

Зазначимо, раніше Геращенко заявляла, що телеканал "Рада" готується до нового розпилу мільйонів державних коштів. Вона звернула увагу, що  канал "Рада" дрібненькими літерами на своєму сайті оголосив про черговий творчий конкурс з 15 грудня 2021 року по 21 грудня 2021. При цьому на самому телеканалі про це ані слова за всі ці дні не прозвучало.

"Попередній відбір проєктів відбудеться на четвертий робочий день наступного робочого після закінчення строку подання проектів. Тобто вже наступного понеділка, 20 грудня, Банкова руками керівництва ВР і Штучного Апарату розпиляє чергові мільйони! Вже офіційно закріпить в ефірі позитивних блогерів під різними прізвищами. А 30 грудня відбудеться презентація цих проектів", – говорила народна депутатка.

Також вона озвучила вимоги до влади:

  • Робота "Ради" в рамках статуту і постанови про висвітлення діяльності. 
  • Максимальна прозорість конкурсу  і залучення всіх можливих учасників.
  • Максимальна прозорість і професійність відбору за участю ОНОВЛЕНОЇ редакційної ради.

Нагадаємо, після запуску оновленого телеканалу "Рада" 15 грудня довкола нього виникло одразу кілька скандалів. Зокрема, журналісти і депутати скаржилися, що студія каналу на 2 поверсі перешкоджає пересуванню, а опозиція заявила, що фінансування телеканалу може бути спрямовано поза системою Prozorro.

Також громадськість незадоволена деяким призначеннями на телеканал. Йдеться зокрема про колишніх ведучих із заборонених телеканалів та скандально відомого політтехнолога Володимира Петрова.

17 грудня журналіст Сергій Іванов повідомив про ймовірність відставки з телеканалу "Рада" у випадку усунення політтехнолога Володимира Петрова від роботи.

Читайте також: Скандальний політтехнолог та ведучі каналів Медведчука: Хто працюватиме на оновленому каналі "Раді"

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme