Скандальні журналісти йдуть з оновленого телеканалу "Рада"

Журналіст Сергій Іванов повідомив про ймовірність відставки з телеканалу "Рада" у випадку усунення політтехнолога Володимира Петрова від роботи

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Скандальні журналісти йдуть з оновленого…
Фото: Телеканал "Рада"/Facebook

За його словами, він не політик, тому "зраджувати друзів та колег не звик". Журналіст зробив таку заяву після виступу нардепа від ОПЗЖ Нестора Шуфрича, який заявив про відсторонення з телеканалу "Рада" Петрова.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Іванова у Facebook.

"Щойно депутат Шуфрич заявив з трибуни ВР, що Володимира Петрова відсторонено від прямих ефірів телеканалу "Рада". Якщо це правда і шантаж депутатів переміг здоровий глузд, я припиню співпрацю з каналом. Я не політик – зраджувати друзів та колег не звик", – йдеться у дописі.

Скандальні журналісти йдуть з оновленого телеканалу "Рада"

Нагадаємо, після запуску оновленого телеканалу "Рада" 15 грудня довкола нього виникло одразу кілька скандалів. Зокрема, журналісти і депутати скаржилися, що студія каналу на 2 поверсі перешкоджає пересуванню, а опозиція заявила, що фінансування телеканалу може бути спрямовано поза системою Prozorro.

Також громадськість незадоволена деяким призначеннями на телеканал. Йдеться зокрема про колишніх ведучих із заборонених телеканалів та скандально відомого політтехнолога Володимира Петрова.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme