Гончаренко подав звернення до НАБУ проти Єрмака та Зеленського (ДОКУМЕНТ)

Народний депутат від "Європейської Солідарності" Олексій Гончаренко подав заяву до Національного антикорупційного бюро про перевірку розслідування "Української правди" щодо президента Володимира Зеленського та глави його Офісу Андрія Єрмака

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Гончаренко подав звернення до НАБУ проти…
Фото: Telegram Гео Лероса

Згідно з заявою, НАБУ має перевірити факт використання гелікоптерів ДСНС для доставлення гостей на святкування дня народження Єрмака у державній резиденції Синьогора в Карпатах, тобто неналежного використання бюджетних коштів.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Telegram-канал Гончаренка.

"Єрмак та Зеленський мають понести покарання за порушення не лише етичних норм, але і антикорупційного законодавства. Прошу Артема Ситника та Олександра Новікова в найкоротші терміни почати розслідування! Ми ці безкінечні вечірки 95-го кварталу за державний рахунок зупинимо!" – йдеться у повідомленні.

Окрім цього, нардеп скерував аналогічну заяву до НАЗК.

Гончаренко подав заяву до НАБУ проти Єрмака та Зеленського (ДОКУМЕНТ)Гончаренко подав заяву до НАЗК про перевірку розслідування "Української правди" щодо президента Володимира Зеленського та глави його Офісу Андрія ЄрмакаНародний депутат від "Європейської Солідарності" Олексій Гончаренко подав заяву до Національного антикорупційного бюро про перевірку розслідування "Української правди" щодо президента Володимира Зеленського та глави його Офісу Андрія Єрмака

Нагадаємо, раніше "Українська правда" оприлюднила розслідування, що гостей на святкування дня народження глави Офісу президента Андрія Єрмака 21 листопада доставляли у резиденцію Володимира Зеленського в Гуті на гелікоптерах Державної служби з надзвичайних ситуацій. 

У матеріалі зазначається, що Зеленський та Єрмак 19 листопада залишили Банкову до закінчення робочого дня та полетіли до державної резиденції Синьогора. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme