Google купує новий офіс у Лондоні і повертає співробітників на місця (ФОТО)

Компанія Google оголосила про угоду на суму 1 млрд доларів (871 млн фунтів) щодо придбання лондонського комплексу Central Saint Giles
 

Журналіст відділу новин
Google купує новий офіс у Лондоні і пове…
Фото: Google

На майданчику буде робоче місце для 10 тисяч співробітників Google, які працюватимуть за моделлю гібридного робочого місця.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на The Guardian.

У компанії цей крок назвали демонстрацією впевненості у поверненні до офісної роботи.

Наразі час компанія орендує приміщення в житловому комплексі Central Saint Giles в центрі Лондона, недалеко від Оксфорд-стріт. Ця будівля з фірмовим поєднанням червоного, зеленого, помаранчевого та жовтого фасадів включає 38 тис кв. м офісних приміщень, а також понад 100 квартир, ресторани та кафе на першому поверсі.

Зазначається, що комплекс є величезною горизонтальною будівлею, відомою як "ландшафтник". Після будівельних робіт там буде 25-метровий басейн, критий баскетбольний майданчик та масажні кабінети, а також сад на даху. Очікується, що основні будівельні роботи буде завершено 2022 року.

Новий офіс Google у Лондоні

"Незважаючи на зростання кількості працюючих вдома під час пандемії, Google підтвердив угоду влітку 2020 року", – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що компанія також планує багатомільйонну реконструкцію своїх офісів в іншому районі Лондона – Сент-Джайлсі, щоб створити робочий простір, який матиме "паритет" з базою в Кінгс-Крос. Обладнають офіс за новими постпандемічними стандартами: робочі столи будуть розташовані на великій відстані один від одного, а в переобладнаній будівлі з'являться додаткові конференц-зали та криті робочі зони на відкритому повітрі.

"Після пандемії Google буде використовувати модель гібридного робочого місця, коли співробітники ділитимуть свій час між офісом та будинком і проводитимуть у середньому три дні на тиждень за своїми робочими столами. Співробітникам також дозволено працювати повністю віддалено, хоча це буде можливим не для всіх посад", – пише видання.

Нагадаємо, у 2020 році компанія Google була однією з перших,  яка з початком пандемії запропонувала перевести працівників на роботу з дому.

Читайте також: Стали відомими найдорожчі компанії світу за підсумками 2021 року

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme