"Комунікація достатньо обтяжлива": Нардеп розповів, скільки чатів мають "слуги народу"

Народні депутати від політичної партії "Слуга народу" мають багато різних робочих чатів для регулярної та зручної комунікації

Журналіст відділу новин
"Комунікація достатньо обтяжлива": Нарде…
Фото: Рixabay

Водночас дехто зі "слуг" всерйоз переймається тим, що інформація з таких чатів все частіше фігурує у ЗМІ.

Про це повідомив народний депутат від "Слуги народу" Павло Фролов в ефірі "Україна 24", передає Depo.ua.

Так, на запитання ведучої, чи продовжують "слуги" комунікувати у фракційному чаті у WhatsApp після скандальних висловлювань колеги та очільниці комітету Верховної Ради з питань соціальної політики Галини Третьякової щодо смерті нардепа від групи "Партія "За майбутнє" Антона Полякова, він відповів: "Звісно".

"Це – комунікація. Є можливість звернутися до всіх колег. Хоча деякі… Мені здається, що близько 10 депутатів залишили цей чат у зв'язку з тим, що постійно відбувається такий злив інформації в пресу. На жаль, ми не можемо в цьому чаті спілкуватися один з одним без можливості, що це буде "достоянієм", так би мовити, усіх громадян", – розповів Фролов.

На уточнююче запитання, скільки ж всього чатів мають "слуги", нардеп відповів: "Багато чатів".

"Є чат голів комітетів. Є чат голів фракцій. Є групи в нас. У нас же фракція велика. В нас є 15 груп. Десь приблизно по 15-17 людей у кожній групі. Багато чатів. Звісно, це – комунікація достатньо обтяжлива", – підсумував Фролов.

Нагадаємо, 8 жовтня "слуга народу" Галина Третьякова жорстко висловилася про померлого нардепа від групи "Партія "За майбутнє" Антона Полякова. Вона у партійному чаті заявила, зокрема, що "одним ворогом стало менше".

Це викликало бурхливу реакцію серед самих "слуг", частина з яких видалилася з того чату. Сама ж Третьякова заявила, тікаючи із засідання Верховної Ради, що тут нема чого коментувати, бо "йде політична боротьба".

Лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що Третьякову відсторонять від участі у п'яти наступних пленарних засіданнях. Водночас три фракції та дві депутатські групи виступили з вимогою до керівництва Ради зняти Третьякову з посади голови комітету ВРУ з питань соцполітики та захисту прав ветеранів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme