Скандал із Третьяковою: ЗМІ показали повну переписку "слуг", а Арахамія розповів про покарання

Народну депутатку від фракції "Слуга народу" Галину Третьякову після скандальних заяв на тлі смерті колеги Антона Полякова можуть на п'ять днів відсторонити від пленарних засідань

Журналіст відділу новин
Скандал із Третьяковою: ЗМІ показали пов…
Фото: "Слуга народу" / Facebook

Відповідний лист до регламентного комітету Верховної Ради підписали "слуги народу".

Про це повідомив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія під час спілкування з журналістами в кулуарах Ради, передає Depo.ua.

"Пані Третьякова дозволила собі, мені здається, дуже необережні висловлювання. І я вибачився перед всіма своїми колегами, перед виборцями, за такі висловлювання. Пані Третьякова залишила залу. І ми сьогодні підписали від усієї фракції листа в регламентний комітет з тим, щоб вони це розглянули та відсторонили її на п'ять днів від пленарних засідань", – наголосив він.

Низка нардепів вважають, що Третьякова взагалі не має права бути нардепом.

Через її скандальні висловлювання нардепи пропонують також зняти її з посади голови комітету ВР з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.

Водночас ЗМІ вже оприлюднили повний фрагмент скандальної переписки "слуг" у партійному чаті.

Низка ЗМІ показали також реакцію "слуг народу" на таке "спілкування".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що "слуга" Третьякова жорстко висловилася про померлого нардепа Полякова. Вона заявила, зокрема, що "одним ворогом стало менше".

Довідка: Зранку 8 жовтня Дмитро Разумков повідомив про смерть народного депутата Антона Полякова.

Згодом смерть Полякова прокоментували у Нацполіції. За словами генерального прокурора Ірини Венедіктової, причини смерті Полякова будуть відомі уже у найближчі години.

Пізніше у прокуратурі назвали причину смерті Полякова – гостра коронарна недостатність та гостра ішемічна хвороба серця.

Фракція "Слуга народу", до якої колись належав покійний нардеп, висловила співчуття близьким та рідним. Підтримку близьким висловили й низка інших народних обранців та публічних осіб.

Всі зазначають, що звістка про смерть Полякова стала для них справжнім шоком.

Варто додати, що у липні, за інформацією ЗМІ, народні депутати та колишні члени фракції "Слуга народу" Анна Скороход й Антон Поляков звернулися до правоохоронців із заявами про загрозу їхньому життю.

Після повідомлень про смерть Полякова ЗМІ дізналися також, що його подруга Анна Скороход втратила свідомість у Раді. Цю інформацію підтверджує і партійна переписка "слуг".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme