Лерос заявив, що ДБР вручило йому шість томів справи за середній палець (ВІДЕО)

Позафракційний народний депутат Гео Лерос заявив, що Державне бюро розслідувань надало йому шість томів матеріалів справи за показаний середній палець президенту Володимиру Зеленському

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Лерос заявив, що ДБР вручило йому шість…
Фото: Telegram-канал Гео Лероса

За словами нардепа, матеріали справи буцімто йому дали для ознайомлення під час допиту у ДБР за показаний середній палець "закомплексованому наркоші на посаді президента".

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Telegram-канал Лероса.

"У ДБР попросили передати Зеленському та Єрмаку шість томів матеріалів справи за зрив ними спецоперації з "вагнерівців". Насправді шість томів дали мені за середній палець, показаний закомплексованому наркоші на посаді президента", – йдеться у повідомленні.

Лерос заявив, що ДБР вручили йому шість томів справи за середній палець (ВІДЕО)

Окрім цього Лерос опублікував відео в якому розповідає, що його намагаються посадити у в'язницю. Якщо ж це не вийде, нардепу загрожує позбавлення мандата.

"Це шість томів карної справи, в яких поєднані дві справи. Перша – це середній палець у Верховній Раді, де потерпілими є Зеленський та Єрмак. Друга – пов'язана із братом Єрмака", – наголосив Лерос.

Зауважимо, дещо раніше Лерос повідомив, що його адвокатів Ігоря Черезова та Сергія Комлева за вказівкою Банкової планують позбавити адвокатських свідоцтв.

Нагадаємо, 4 листопада Лерос під час виступу з трибуни Ради назвав Зеленського зрадником і показав йому середній палець.

18 листопада Леросу, який показав "фак" Зеленському, обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання на два місяці. Його також зобов’язали здати закордонний паспорт. Водночас клопотання прокурорів обрати для нардепа запобіжний захід у вигляді домашнього арешту суд не задовольнив.

На засідання суду у справі про середній палець Лерос притягнув страпон. Фотографію секс-іграшки у формі кулака з піднятим середнім пальцем Лерос попросив долучити до матеріалів його справи.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme