Милованова з синцем не хотіли пускати в США: Готує заяву на Данилюка (ФОТО)

Радник голови Офісу президента Тимофій Милованов оприлюднив фото в темних окулярах, за якими він ховає синець після бійки з екс-секретарем РНБО Олександром Данилюком
 

Журналіст відділу новин
Милованова з синцем не хотіли пускати в…

Через цей синець і темні окуляри його могли не пропустити в США.

Про це Тимофій Милованов написав у Facebook, інформує Depo.ua.

"Фотка дня із Чикаго. Завтра в Піттсбургу. З понеділка викладаю математику докторантам. Буду розповідати як воно живеться американським студентам", – написав Милованов і додав фото в темних окулярах.

Милованов ховає синець за темними окулярами

У коментарях до допису люди почали розпитувати про синець, на що автор відповів, що синець великий і він збирається сходити до лікаря. Також Милованов написав, що його адвокати вже готують заяву на Данилюка.

Милованов коментує синець від Данилюка

Крім цього, через синець радник голови Офісу президента України мав проблеми з фейс-контролем в аеропортах і пропустив свій літак.

"Прикордонники запитали. У мене global entry і це зазвичай означає автоматичний прохід через кордон в США. Цього пазу система розпізнала моє прізвище через обличчя, але відправила до офіцера (людини) на перевірку. Вони розпитали про фінгал, посміялись, і сказали що є багато країн де політика – фізична справа. Наприклад латинська Америка чи Азія", – написав Милованов.

Милованов про пригоди в аеропорту через синець

Нагадаємо, 30 липня ЗМІ написали, що Тимофій Милованов побився із Олександром Данилюком на його дні народженні.

31 липня Тимофій Милованов підтвердив, що прийшов на святкування дня народження Олександра Данилюка, де побився з іменинником.

Згодом Олександр Данилюк заявив, що в особистій розмові Тимофій Милованов визнав, що виконав вказівку від Офісу президента – зняти його з конкурсу на посаду директора БЕБ у будь-який спосіб.

У відповідь Милованов назвав Данилюка брехуном і неадекватом та заперечив, що зняв його з конкурсу за вказівкою Офісу президента.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme