UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Мураєв відреагував на заяву британців, що Росія хоче привести його до влади в Україні

Народний депутат VII та VIII скликань Євгеній Мураєв, якому належить телеканал "НАШ", відповів на заяву Міністерства Великої Британії про те, що він може стати главою майбутнього окупаційного уряду України у разі вторгнення Росії

Журналіст стрічки новин
Мураєв відреагував на заяву британців, щ…
Фото: Facebook Євгена Мураєва

Політик зазначив, що він перебуває під санкціями РФ через конфлікт з депутатом від "Опозиційної платформи – За життя" Віктором Медведчуком.

Коментар він дав виданню "Страна", яке перебуває в Україні під санкціями РНБО, пише Depo.ua.

"Я з 2018 року під санкціями Росії через конфлікт з Медведчуком. У моєї сім'ї там заарештовані активи. Як у британських спецслужб і Форін Офісу це поєднується з тим, що мене нібито хоче Росія призначити главою "окупаційного уряду" – це питання до містера Біна", – вказав він.

На свій сторінці в Facebook він також відреагував на слова МЗС Великої Британії. Мураєв розмістив фото, на якому він зображений "агентом 007". В описі до знімка він вказав: "подробиці завтра".

Євген Мураєв

Зазначимо, що, за інформацією Британії, уряд Росії планує привести до влади у Києві проросійського лідера. Потенційний кандидат – Євгеній Мураєв. Також російська розвідка підтримує контакти із кількома колишніми українськими політиками, серед яких: Сергій Арбузов, Андрій Клюєв, Володимир Сівкович та Микола Азаров.

Нагадаємо, що біля кордонів України на відстані 200 км перебувають 122 тисячі російських військових, за 400 км – 143,5 тисячі.

19 січня президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення щодо російської агресії та закликав українців не панікувати. Президент заявив, що ризики від російської агресії існують уже не перший рік і не стали більшими. Однак вже через два дні він припустив, що Росія може окупувати Харків.

Відомо також, що в Україні триває розробка особливого плану поведінки у разі розширення військової агресії Росії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme