Нардепи хочуть завершити земельну реформу упродовж шостої сесії

Народні депутати від "Слуги народу" планують завершити земельну реформу упродовж шостої сесії Верховній Раді

Журналіст стрічки новин
Нардепи хочуть завершити земельну реформ…
Фото: Верховна Рада/Telegram

"Слуги" заявили, що хочуть присвятити цю сесію парламенту продовженню своїх фундаментальних реформ.

Серед них земельна реформа і не тільки. Про це голова партії, перший заступник фракції "СН" Олександр Корнієнко сказав під час засідання Погоджувальної ради парламенту, передає Depo.ua.

"Зокрема, завершити земельну реформу, тобто ухвалити законопроект про відшкодування кредитів (№3502 "Про Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві", – ред.)", – зазначив Корнієнко.

За його словами, упродовж шостої сесії нардепи хочуть підготувати та ухвалити якісний державний бюджет на 2022 рік, а також продовжити реформи децентралізації, деолігархізації, оборонної сфери та впровадити накопичувальну пенсійну реформу.

Як відомо, шоста парламентська сесія триватиме з 7 вересня до 21 січня 2022 року. Нардепи десять тижнів працюватимуть у режимі пленарних засідань, шість тижнів – у комітетах, комісіях, депутатських фракціях (групах), чотири тижні відведено для роботи з виборцями.

Нагадаємо, народний депутат від "Слуги народу" та голова комітету парламенту з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев повідомив, що впродовж вересня Верховна Рада має розглянути низку важливих законопроектів. На його думку, роботу народних обранців не оминуть і "скандали та інтриги".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme