"Не сцяти": Міністр Малюська підбадьорив українців іронічним дописом про собаку

Міністр юстиції Денис Малюська завуальовано закликав українців зберігати спокій

Редактор стрічки новин
"Не сцяти": Міністр Малюська підбадьорив…
Фото: Facebook Дениса Малюськи

Міністр юстиції Денис Малюська вирішив підбадьорити українців на тлі загрози вторгнення Росії на нашу територію.

На своїй сторінці у Facebook міністр оприлюднив своє фото з собакою та написав завуальоване послання українцям, передає Depo.ua.

"Не сцяти! Це якщо коротко", – іронічно підписав фото Малюська. 

Малюська з собакою

Нагадаємо, раніше німецьке видання Spiegel повідомило, буцімто США попередили європейських союзників по НАТО про дату ймовірного початку вторгнення Росії в Україну. Це – 16 лютого.  Також ЗМІ оприлюднили можливі сценарії вторгнення Росії в Україну, які нібито отримала американська розвідка. Йдеться про дев'ять можливих варіантів військового вторгнення в Україну.

12 лютого США оголосили про скорочення дипломатичної присутності в Україні. Частину дипломатів з посольства в Києві переведуть до консульства Львова, ще частина – повернеться до США. У Києві залишиться працювати лише основна команда посольства. Про виїзд із Києва повідомили і диппредставництва інших держав у Києві. Також низка держав рекомендували своїм громадянам негайно виїхати з України. 

У ЗМІ з'явилася інформація, що українські олігархи та бізнесмени залишають Україну чартерними рейсами. У неділю, 13 лютого, з Києва вилетіло близько 20 чартерів та приватних літаків.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme