"Пляшка води з магазину, варене яйце в шкаралупі": "Слузі" в Раді на тлі смерті Полякова розповіли, як уникнути отруєння

У мережі оприлюднили цікаву переписку народного депутата від "Слуги народу" Євгена Брагара під час засідання Верховної Ради

Журналіст відділу новин
"Пляшка води з магазину, варене яйце в ш…
Фото: Telegram-канал Антона Полякова

У ній нардеп переписується з "Тетяною". Йдеться про способи уникнути навмисного отруєння.

Відповідні світлини опублікував Telegram-канал "Через плечо", передає Depo.ua.

Така розмова відбувалася, ймовірно, на тлі раптової смерті нардепа від "Партії "За майбутнє" Антона Полякова.

Співрозмовниця Брагара дала йому кілька порад, як запобігти отруєнню.

"Пити тільки із запечатаної пляшки… А краще в магазині купити пляшку води і ходити з нею… Чай можна пити в офісі – набираєш в крані воду в чайник, закипіло і при тобі заварюється чай – це стовідсоткова безпека… Варене яйце в шкаралупі – безпечно в будь-якому випадку", – йдеться у повідомленнях, які отримав нардеп.

Сам Брагар із цим явно погоджується.

"Пляшка води з магазину, варене яйце в шкаралупі": "Слузі" в Раді на тлі смерті Полякова розповіли, як уникнути отруєння

Нагадаємо, зранку 8 жовтня Дмитро Разумков повідомив про смерть народного депутата Антона Полякова.

Згодом смерть Полякова прокоментували у Нацполіції. За словами генерального прокурора Ірини Венедіктової, причини смерті Полякова мали бути відомі найближчими годинами.

Пізніше у прокуратурі назвали причину смерті Полякова – гостра коронарна недостатність та гостра ішемічна хвороба серця.

Фракція "Слуга народу", до якої колись належав покійний нардеп, висловила співчуття близьким та рідним. Підтримку близьким висловили й низка інших народних обранців та публічних осіб.

Всі зазначають, що звістка про смерть Полякова стала для них справжнім шоком.

Варто додати, що у липні, за інформацією ЗМІ, народні депутати та колишні члени фракції "Слуга народу" Анна Скороход й Антон Поляков звернулися до правоохоронців із заявами про загрозу їхньому життю.

Після повідомлень про смерть Полякова ЗМІ дізналися також, що його подруга Анна Скороход втратила свідомість у Раді. Цю інформацію підтверджує і партійна переписка "слуг".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme