Посол Білорусі залишив Україну: Наші прикордонники дали йому плату за зраду

Посол Білорусі в Україні Ігор Сокол виїхав з України, а українські прикордонники передали ним для голови Держприкордонкому Білорусі Анатолія Лаппо 30 срібняків – плата за зраду

Журналіст стрічки новин
Посол Білорусі залишив Україну: Наші при…
Фото: dpsu.gov.ua

Державна прикордонна служба України оприлюднила відео, як посол Білорусі Ігор Сокол покидає Україну, під час чого українські охоронці кордону передали ним плату за зраду для голови Держприкордонкому Білорусі Анатолія Лаппо.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на сайт ДПСУ.

Український прикордонник, з'ясувавши особу посла, звернувся до нього з наказом від голови Держприкордонслужби Сергія Дейнеки.

"Наш голова Державної прикордонної служби України генерал-майор Дейнека Сергій Васильович наказав передавати вашому начальничку Держприкордонкому Білорусі генерал-лейтенанту Анатолію Лаппо палкий привіт й особисто 30 срібняків. Це наказ. З презирством!"– сказав український прикордонник.

"Це наказ для вас, але не для мене", – відповів посол.

Ззаначимо, що саме 30 срібняків отримав Юда Іскаріот від юдейських первосвящеників за зраду Ісуса Христа, що полягала в тому, що він підвів римських воїнів до місця перебування Ісуса та інших учнів у Гетсиманському саду і вказав на нього поцілунком.

Нагадаємо, у Білорусі поблизу українського кордону спостерігається переміщення російських військ

Як відомо, з території Білорусі російські військові запускають ракети, щоб вбивати українців.

Незадовго до повномасштабного вторгнення Росії на територію України у ЗМІ з'явилися супутникові знімки, які показують будівництво нової дороги та тактичного мосту у чорнобильській зоні відчуження менш ніж за шість кілометрів від кордону з Україною через ключову річку в Білорусі – Прип'ять.

Однак станом на 17 лютого понтонного мосту через Прип’ять вже не було

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme