"Поцілуємо Путіна в усі місця": Арахамія погавкався з Рабіновичем у прямому ефірі (ВІДЕО)

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія та народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя" Вадим Рабінович посперечалися в ефірі одного з українських телеканалів

Журналіст відділу новин
"Поцілуємо Путіна в усі місця": Арахамія…
Фото: Скріншот

Словесна перепалка між Арахамією та Рабіновичем сталася в ефірі "Ток-шоу №1" на "Україна 24".

Про це повідомляє Depo.ua.

Так, Рабінович звинуватив представницю "Слуги народу" Галину Третьякову в тому, що вона розробила законопроект про евтаназію, і зазначив, що влада "без узгодження з парламентом вклала ковідні кошти в дороги". 

Крім того, він розкритикував "слуг народу" за те, що Третьякова досі залишається головою комітету Верховної Ради з питань соціальної політики після скандалу із висловлюванням щодо смерті нардепа від групи "Партія "За майбутнє" Антона Полякова.

Водночас Арахамія звинуватив ОПЗЖ у "дружбі" з президентом країни-агресора Росії Володимиром Путіним.

"Цей політичний союз (ОПЗЖ, – ред.) каже: "Давайте підемо до Путіна, поцілуємо його в усі місця, візьмемо газ по 100 доларів, і всі заживемо добре", – наголосив нардеп.

Рабінович же відреагував так: "Вам сказали – візьміть газ, нічого не треба продавати, а ви не в змозі це зробити... Вам треба взяти дорогий газ у американців".

Арахамія, натомість, заявив, що йому "соромно заходити до парламенту, коли особа, обвинувачена в державній зраді (підсанкційний нардеп від ОПЗЖ Віктор Медведчук, – ред.)" вважається його колегою.

Натомість Рабінович звинуватив Арахамію та всю правоохоронну систему України в брехні і додав, що в суді влада нічого не може довести.

Нагадаємо, раніше скандал у прямому ефірі влаштували нардеп Качура й Шахов. Качура та Шахов дискутували, однак останній перейшов на образи й назвав "слуг народу" "зеленою гидотою". У відповідь на це Качура порадив колезі подивитися в дзеркало.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme