У "слуг народу" не вважають доцільним знімати Третьякову з посади голови комітету Ради

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що звільняти його колегу Галину Третьякову з посади очільниці комітету Верховної Ради з питань соціальної політики через скандал із висловлюванням щодо смерті нардепа від групи "Партія "За майбутнє" Антона Полякова, ймовірно, не будуть

Журналіст відділу новин
У "слуг народу" не вважають доцільним зн…
Фото: Скріншот

Арахамія додав, що робота в цьому комітеті парламенту є дуже складною.

Про це він заявив під час спілкування з журналістами в кулуарах Верховної Ради 19 жовтня, передає Depo.ua.

Так, на запитання журналіста, чи можливе зняття Третьякової з посади, Арахамія відповів: "Мені здається, що ні".

"Мені здається, що ні, чесно кажучи. Було висловлювання. За висловлювання є покарання, яке визначене регламентом. Треба це покарання на неї накласти", – сказав він.

Крім того, Арахамія порівняв Третьякову зі скандальним нардепом від "Опозиційної платформи – За життя" Іллєю Кивою.

"Я коли чую, наприклад, пана Киву, що він каже… ніхто цього не хоче. Позбавити його мандату, чи членства в комітеті", – підсумував нардеп.

Нагадаємо, 8 жовтня "слуга народу" Галина Третьякова жорстко висловилася про померлого нардепа від групи "Партія "За майбутнє" Антона Полякова. Вона у партійному чаті заявила, зокрема, що "одним ворогом стало менше".

Це викликало бурхливу реакцію серед самих "слуг", частина з яких видалилася з того чату. Сама ж Третьякова заявила, тікаючи із засідання Верховної Ради, що тут нема чого коментувати, бо "йде політична боротьба".

Лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що Третьякову відсторонять від участі у п'яти наступних пленарних засіданнях. Водночас три фракції та дві депутатські групи виступили з вимогою до керівництва Ради зняти Третьякову з посади голови комітету ВРУ з питань соцполітики та захисту прав ветеранів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme