Працівник "Укрпошти" вимагає від гендиректора компанії €1 млрд компенсації, якщо у нього буде температура після COVID-вакцинації

Співробітник "Укрпошти" надіслав листа генеральному директору компанії Ігорю Смілянському з вимогою виплатити йому один мільярд євро компенсації, якщо у нього виникнуть побічні ефекти від вакцинації проти коронавірусу

Журналіст стрічки новин
Працівник "Укрпошти" вимагає від гендире…
Фото: diia.gov.ua

У своєму листі співробітник заявив, що 8 жовтня отримав на пошту повідомлення про те, що нещеплених співробітників відсторонять від роботи без збереження зарплати.

Співробітник заявив, що вимога щепитися є шантажем і заявив, що не хоче брати участь у "випробуванні експериментальної вакцини", пише Depo.ua із посиланням на повідомлення Смілянського у Facebook.

Серед побічних ефектів автор листа вказав високу температуру і "невпинний пронизливий крик". Цікаво, що листа Смілянському чоловік надрукував на друкарській машинці.

"У вас може виникнути питання – чому лист надруковано на друкарській машинці? Я теж його собі поставив. А потім зрозумів. Це щоб Білл Гейтс, випадково через Microsoft Word не чипував його. Так що нас так просто не візьмеш", – зазначив гендиректор "Укрпошти".

Скріншот з фейсбука Смілянського

 

Нагадаємо, раніше Міністерство охорони здоров'я офіційно затвердило перелік професій в Україні, працівники яких мають обов'язково вакцинуватися від коронавірусу. 

Голова Комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування, народний депутат від "Слуги народу" Михайло Радуцький повідомив про можливе збільшення переліку професій, для яких вакцинація від коронавірусу є обов'язковою. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme