Прикордонники в США домовилися обмінюватися інформацією

Під час візиту президента Володимира Зеленського до США представники урядів двох країн підписали угоду про співробітництво щодо використання інформації про тих, хто подорожує

Журналіст відділу новин
Прикордонники в США домовилися обмінюват…
Фото: Facebook Сергія Дейнеко

Голова ДПСУ Сергій Дейнеко назвав цей крок важливим для створення "за кращою світовою практикою національної системи виявлення терористичних загроз та протидії транскордонній злочинності".

За його словами, угода підвищить прикордонну і національну безпеку України, передає Depo.ua із посиланням на Facebook-сторінку Дейнеко.

"Державна прикордонна служба України докладе максимум зусиль для якнайшвидшого розгортання та ефективного використання в Україні Системи автоматизованого націлювання-Global (ATS-G). Це один з основних пріоритетів відомства", – запевнив її очільник.

Україна і США підписали угоду про обмін інформацією

Нагадаємо, 12 серпня голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко та аташе з питань боротьби з незаконним обігом наркотиків при Посольстві США в Україні Тревіс Брукс підписали Меморандум про взаєморозуміння.

Додамо, що під час візиту Зеленського до Вашингтону українська делегація підписала цілу низку угод із США. Головним із них став комплекс угод, повязаних із стратегічними основами оборонного партнерства.

Крім того, українці домовилися разом із американцями добудувати Хмельницьку АЕС.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme