"Розслабтеся": Біля кордону України у небі з'явився напис "Relax"

У Молдові неподалік кордону з Україною пілот пасажирського літака написав у небі англійською мовою слово "розслабтеся"

Ірина Макодзеба
Редактор стрічки новин
"Розслабтеся": Біля кордону України у не…
Фото: Twitter.com/flightradar24

Учора, 17 лютого, на тлі загрози вторгнення Росії пілот пасажирського Airbus A321 вивів у небі траєкторією польоту слово "Relax" за 40 км від кордону України.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на сервіс Flightradar.

На напис довжиною близько 128 км пілот витратив 1 годину і 40 хвилин, а потім повернувся в аеропорт. 

Додамо, що літак належить авіакомпанії Air Moldova.

літак написав у небі relax

Нагадаємо, сьогодні міністр оборони Олексій Резніков заявив, що біля українського кордону скупчилось 129 тисяч наземних військових. Разом з морськими та авіаційними військами Росії їхня загальна кількість становить 149 тисяч.

Раніше ЗМІ писали, що Росія може влаштувати хімічну атаку та звинуватити у цьому Україну. Відведення військ від кордону з Україною, про яке нещодавно оголосила Росія, може бути лише ширмою для того, щоб замаскувати свої справжні наміри.

Довідка: 15 лютого на Росії заявили про відведення військ від кордону України. Представник Міноборони РФ Ігор Конашенков наголосив, що підрозділи Південного та Західного військових округів, які виконали завдання, вже розпочали навантаження на залізничний та автомобільний транспорт і сьогодні почнуть рух у свої військові гарнізони.

Президент України Володимир Зеленський також заявив, що наразі не спостерігається відведення російських військ поблизу кордонів з Україною. 

Міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що розвідка не зафіксувала доказів відведення російських військ від наших кордонів. За його словами, влада України повірить у наміри Росії йти до деескалації, коли Москва виведе свої війська, техніку та озброєння від українських кордонів.

17 лютого у США повідомили, що Росія збільшила кількість військових біля кордонів України на 7 тисяч, попри заяви Кремля про відведення військ. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme