"Розстріл без попередження": МВС обіцяє не допустити сепаратистських проявів в Україні (ВІДЕО)

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський записав відеозвернення до громадян щодо поточної ситуації в Україні

Журналіст відділу новин
"Розстріл без попередження": МВС обіцяє…
Фото: Прес-служба МВС

Він наголосив, зокрема, що правоохоронці не допустять сепаратистських проявів в Україні на тлі російської агресії та повторення подій 2014 року. 

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу МВС.

"Шановні українці! 300 тисяч поліцейських, нацгвардійців, прикордонників та рятувальників щодня несуть службу на захисті внутрішньої безпеки України. Незважаючи на будь-які заяви про можливі агресивні дії з боку Російської Федерації, ніхто не панікує і не боїться! Кожен просто виконує свою роботу задля спокою українців", – зазначив Монастирський.

Він додав, що вірить у наші Збройні сили.

"Вони разом із дипломатами та розвідниками забезпечують зовнішню безпеку України. А ми в Міністерстві внутрішніх справ не допустимо жодних сепаратистських проявів на кшталт тих, що були навесні 2014 року в Харкові, Луганську, Донецьку! Повторення Слов’янська ми також не допустимо!" – заявив Монастирський.

За його словами, якщо якийсь "гіркін" спробує захопити адмінбудівлі, він буде "розстріляний нашим спецназом без попередження та жодних вагань"

"Чим кожен з вас може зараз допомогти? По-перше, зберігайте спокій. Не панікуйте. Зараз не 2014 рік. Україна стала сильнішою та організованішою. По-друге, кожен на своєму місці повинен виконувати свою щоденну роботу, аби функціонували школи, лікарні, дитячі садки, підприємства. Шановні громадяни, Україна – сильна та єдина! Все буде добре! Слава Україні", – підсумував Монастирський.

Нагадаємо, раніше німецьке видання Spiegel повідомило, буцімто США попередили європейських союзників по НАТО про дату ймовірного початку вторгнення Росії в Україну. Це – 16 лютого.  

12 лютого ЗМІ оприлюднили можливі сценарії вторгнення Росії в Україну, які нібито отримала американська розвідка. Йдеться про дев'ять можливих варіантів військового вторгнення в Україну.

Водночас головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний та міністр оборони Олексій Резніков заявили, що ситуацію довкола України контролюють розвідка, армія та дипломати.

За їхніми словами, Україна в цілодобовому режимі координує свої дії з міжнародними партнерами. Крім того, на території нашої держави розгорнули Сили тероборони, які озброїли протитанковими та зенітно-ракетними комплексами. Отже, підрозділи ЗСУ готові дати відсіч ворогові.

Президент Володимир Зеленський також запевнив громадян, що Україна готова до можливого вторгнення Росії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme