Саакашвілі відреагував на відео, де він їсть у в'язниці

Третій президент Грузії Міхеіл Саакашвілі пояснив відео, на якому він їсть під час оголошеного ним голодування у в'язниці в Руставі

Журналіст стрічки новин
Саакашвілі відреагував на відео, де він…
Фото: ЕРА

Відомо, що відео було напередодні опубліковано Мін'юстом Грузії. На кадрах Саакашвілі перебуває у медичному кабінеті.

Як розповів політик у Facebook, у в'язниці дозволяється вживати їжу тільки в камерах, а в лікарському кабінеті дозволено вживати ліки у "різних формах" – таблетки чи рідини, пише Depo.ua.

"Ніхто не ходить до медичного кабінету їсти. Відеокамери офіційно встановлені у медичному кабінеті не для публікації, а для безпеки. Звичайно, я знав, що вони пишуть… це робить ці відео смішними", – зауважив Саакашвілі.

Він зазначив, що не порушував норм голодування, і те, що він отримував на прийманні у лікаря, "не є харчуванням".

"Зараз моя ситуація погіршується з кожним днем ​​і, ймовірно, все розвиватиметься ще швидшими темпами. Проте моя віра, віра у перемогу та свободу незмінні", – резюмував Саакашвілі.

 

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що Саакашвілі відмовився від госпіталізації в лікарню. Він заявив, що ситуацію може вирішити або його звільнення з тюрми, або смерть. На це прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі відповів, що "у будь-якої людини є право на самогубство". 

Водночас українська омбудсмен Людмила Денісова заявила, що дії грузинської влади щодо Саакашвілі є катуванням.

Згодом повідомлялося, що стан здоров'я Саакашвілі критично погіршився. Він також схуд на 20 кілограмів від моменту оголошення про голодування у Руставській тюрмі.

Читайте також: Червона тюрма: Чому тюремники люблять Саакашвілі

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme