"Ситуація на кордоні тривожніша": Джонсон закликав Росію уникнути "безрозсудного вторгнення" в Україну

Очільник уряду Великої Британії Борис Джонсон заявив, що ситуація навколо кордонів України є ще "тривожнішою", ніж раніше
 

Журналіст відділу новин
"Ситуація на кордоні тривожніша": Джонсо…
Фото: Twitter Бориса Джонсона

Він закликав Росію уникнути катастрофічне вторгнення в Україну та піти на переговори.

Про це пише Depo.ua з посиланням на його сторінку в Twitter.

"Раніше цього тижня начальники наших оборонних відомств поінформували мене щодо ситуації на кордоні з Україною. Картина стає все більш тривожною – я продовжую закликати Росію до переговорів та уникнення безрозсудного та катастрофічного вторгнення", - написав Джонсон.

Джонсон закликав Росію піти на переговори щодо України

Зазначимо, що тиждень тому Джонсон припускав, що Росія готує блискавичний напад на Київ. Він наголошував, що цей крок буде "катастрофічним", а також "болісною, насильницькою та кривавою справою".

Нагадаємо, що прем'єр Британії наказав Збройним силам країни підготуватися до розгортання в Європі наступного тижня. Він заявив, що це буде чітким сигналом Кремлю, що Британія "не потерпить їхньої дестабілізуючої діяльності".

Наступного тижня Джонсон відвідає Україну. Він сподівається зміцнити дипломатичні зусилля на тлі загрози вторгнення Росії в Україну. Після візиту до України Джонсон проведе переговори з Путіним.

Водночас у Британії вже розробляють законопроект, який дозволить вводити санкції проти будь-яких організацій та осіб з Росії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme