Скандальний Гогілашвілі стверджує, що він звільнився за власним бажанням

Звільнений Кабінетом міністрів України заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі стверджує, що він сам написав заяву на звільнення
 

Журналіст відділу новин
Скандальний Гогілашвілі стверджує, що ві…
Фото: Facebook Олександра Гогілашвілі

Це сталося після інциденту на блокпосту в Донецькій області 11 грудня, де він влаштував скандал через те, що поліцейські зупинили його авто для перевірки документів і "не впізнали начальство".

Про це сам Гогілашвілі написав на неверифікованій сторінці "Олександр Гогілашвілі заступник міністра внутрішніх справ України" у Facebook, інформує Depo.ua.

"Я написав заяву на звільнення. Дякую усім за роботу, професіоналам, які чесно і віддано роблять свою справу", – написав Гогілашвілі.

Як і раніше, він пояснив свою поведінку емоційністю та нестриманістю.

"Так, я винен. Це показовий приклад для всіх, як не треба себе поводити. Мені соромно за свою емоційність та нестриманість, але мені не соромно за роботу, яку ми зробили за більш як 2 роки", – додав уже колишній заступник міністра внутрішніх справ.

Гогілашвілі написав заяву на звільнення

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, 13 грудня Кабмін звільнив заступника голови МВС України Олександра Гогілашвілі. Зауважимо, що у неділю, 12 грудня, з вимогою звільнити Гогілашвілі із займаної посади виступив сам президент України Володимир Зеленський. Дещо пізніше відео, на якому Гогілашвілі скандалить на донецькому блокпості, видалили з YouTube. Однак в мережі з'явилося відео ще одного скандалу Гогілашвілі з силовиками. Там він лається на поліцейських та називає їх "тупими".

Раніше журналістам вдалося отримати документи із російської бази даних, які свідчать про те, що Гогілашвілі притягувався до кримінальної відповідальності у 1998 році за підробку документів. А от інформації про те відбутий термін покарання та дату звільнення в отриманих журналістами документах немає. Ймовірно, термін був умовним і Гогілашвілі не етапували до місць позбавлення волі. 

У підсумку, 13 грудня звільненого заступника глави Міністерства внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі внесли в базу даних сайту "Миротворець".

Читайте також: Кого покарають за скандал на блокпості: Гогілашвілі, чи тих, хто його зупинив

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme