Скандальний Трухін вже не хоче складати депутатський мандат (ВІДЕО)

Народний депутат Олександр Трухін не має наміру складати мандат і продовжує працювати

Журналіст стрічки новин
Скандальний Трухін вже не хоче складати…
Фото: Facebook Олександра Трухіна

Відомо, що Трухін є фігурантом ДТП на Бориспільській трасі під Києвом, в якій постраждали шестеро людей.

"Мені мандат довірили люди, я працюю. І є певні невиконані речі, які я маю зробити на посаді народного депутата. Коли, напевно, закінчу, тоді, напевно, будуть якісь думки, питання… Тобто у людини завжди має бути сенс, вона працює, щоб що?" – сказав Трухін у коментарі Bihus.Info, пише Depo.ua.

Зазначимо, що ДТП за участі Трухіна сталася 23 серпня 2021 року. Він тоді був напідпитку. Внаслідок аварії тілесні ушкодження отримали шестеро осіб, серед яких голова Комітету арбітрів Федерації футболу України Лучано Лучі та його помічник Роман Лішень.

Сам Трухін тиждень не коментував ДТП і лише 1 вересня зізнався, що був на місці аварії й отримав у ній "черепно-мозкову травму", але не повідомив, чи справді він був за кермом. Він також заявив, що жоден із водіїв не був п'яним.

6 вересня голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що будь-яка реакція фракції на аварію може розцінюватись як втручання або тиск на розслідування, тому колеги Трухіна чекають висновку експертиз – хто саме був за кермом.

Нагадаємо, що після того, як 1 лютого 2022 року вийшло розслідування журналістів щодо ДТП з Трухіним. Поліцейський, чия камера була ввімкнена, підтвердив, що депутат пропонував хабар, щоб залишити місце події. За словами правоохоронця, нардеп мав ознаки сп'яніння. У "Слузі народу" пообіцяли вигнати депутата з фракції. 2 лютого вранці очільниця партії "Слуга народу" Олена Шуляк повідомила про виключення з політсили Трухіна

Водночас генпрокурор Ірина Венедіктова наказала слідчим органам порушити кримінальну справу проти Трухіна. Підслідність у справі вона визначила за НАБУ.

7 лютого в ДБР заявили, що за кермом авто Трухіна був чоловік у червоному.

Читайте також: Ефект Трухіна. Чому єдиний вихід для президента – відправити Кабмін у відставку

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme