Соха заявив, що позиватиметься до Арахамії через "олігархічні гроші"

Народний депутат Роман Соха, який вийшов із фракції "Слуга народу" за власним бажанням, заявив про намір подати до суду на Давида Арахамію

Журналіст відділу новин
Соха заявив, що позиватиметься до Арахам…
Фото: Скріншот

За словами Сохи, йдеться про необгрунтовані та брехливі звинувачення в тому, нібито під час виходу з фракції він брав гроші від одного з олігархів.

Про це нардеп заявив в ефірі телеканалу "Україна 24", передає Depo.ua.

"З приводу цієї заяви пана Арахамії... Ми вже готуємо або звернення до правоохоронних органів, або звернення до суду. Тому що це є нахабна брехня", – наголосив Соха.

Він додав, що так "слуги народу" мстяться за вихід із парламентської монобільшості.

"Намагаються очорнити тих людей, які ухвалюють таке рішення (про вихід із фракції, – ред.). Ухвалюють аргументовано, з фактажем", – підсумував Соха.

Нагадаємо, 30 листопада нардеп-мажоритарник Роман Соха заявив про вихід із фракції "Слуга народу" з трибуни Верховної Ради. Він обирався по мажоритарному округу у Запорізькій області та нещодавно увійшов до створеного екс-спікером ВРУ Дмитром Разумковим МФО "Розумна політика".

Пізніше Соха прокоментував вихід із фракції "слуг" та настрої серед мажоритарників. За словами нардепа, нині низка "слуг"-мажоритарників, як і він, невдоволені позицією глави держави щодо, зокрема, спілкування з деякими особами. 

Водночас голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що Соху міг підкупити український олігарх Рінат Ахметов.

2 грудня Соха офіційно став позафракційним. Заяву про його вихід зі складу фракції "Слуга народу" зачитав перший віце-спікер Верховної Ради Олександр Корнієнко.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme