Телеканал Шуфрича на YouTube заблокували вдруге за два тижні

Youtube-канал "Першого незалежного" знову заблокували

Журналіст відділу новин
Телеканал Шуфрича на YouTube заблокували…
Фото: Facebook Нестора Шуфрича

Медіаплатформа YouTube вчергове заблокувала канал проросійського "Першого незалежного", який належить нардепу від ОПЗЖ Нестору Шуфричу.

Трансляція каналу відбувалася за цим посиланням, передає Depo.ua.

Зараз на його місці – напис: "Це відео більше не доступне, оскільки пов'язаний із ним обліковий запис YouTube видалено".

"Перший незалежний" знову заблокували на Ютубі. Попереднє блокування було 4 лютого

Втім, "Перший національний" уже створив собі новий канал на YouTube і продовжив трансляцію, "замаскувавшись" під назву ПНК. Усі відео на цьому YouTube -каналі залиті сьогодні, 16 лютого.

Нагадаємо, попереднє блокування Youtube-каналу "Першого незалежного" (а також іншого проросійського телепроекту UkrLive) мав місце 4 лютого.

Додамо, що 28 грудня 2021 року президент Володимир Зеленський підписав указ про введення в дію санкцій РНБО терміном на 5 років щодо компаній-власників каналів "Перший незалежний" та UkrLive, які пов'язані з депутатами "Опозиційної платформи — За життя". Обмеження передбачають блокування активів, заборону користування радіочастотним ресурсом, обмеження або припинення надання телекомунікаційних послуг і використання телекомунікаційних мереж загального користування тощо.

Народний депутат від ОПЗЖ Нестор Шуфрич, який володіє каналом UkrLive, заявив тоді, що це рішення "спрямоване на встановлення цензури в Україні", а самі телеканали не порушили жодного закону.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme