Трамп заявив, що відправка американських військових до Європи може розпочати Третю світову

45-й президент США Дональд Трамп розкритикував рішення свого наступника Джо Байдена направити до Європи додатковий військовий контингент

Журналіст відділу новин
Трамп заявив, що відправка американських…
Фото: Pixabay

За словами Трампа, ідея Байдена збільшити американський військовий контингент у Європі може спровокувати Третю світову війну.

Трамп назвав цю ідею божевіллям, передає Depo.ua із посиланням на російські ЗМІ.

"При мені такого ніколи б не сталося", – заявив Дональд Трамп.

45-й президент США також заявив, що ситуації навколо можливої війни Росії проти України за його президентства теж не сталося б. "Це проблема НАТО", – упевнений Трамп.

Нагадаємо, кілька днів тому ЗМІ написали, що у США розглядають можливість розміщення додаткового військового контингенту у Східній Європі.

Начебто президент США Джо Байден на тлі загрози вторгнення Росії в Україну розглядає можливість розміщення до 5 тисяч американських військовослужбовців, а також військових кораблів і літаків у країнах Східної Європи та Балтії.

Також ЗМІ повідомляли, що Британія не виключає можливості посилення свого військового контингенту у країнах Східної Європи сотнями військовослужбовців. Також члени НАТО провели переговори на високому рівні щодо того, чи слід посилити свою присутність в Естонії, Латвії, Литві та Польщі.

Також нагадаємо, що раніше США надали Латвії, Литві та Естонії дозвіл на відправлення зброї до України на тлі російської агресії. Естонія передасть Україні протитанкові ракетні комплекси Javelin, Латвія та Литва – зенітно-ракетні комплекси Stinger.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme