"Це було дуже емоційно": Ясько уперше прокоментувала початок стосунків з Саакашвілі

Народна депутатка від фракції "Слуга народу" Єлизавета Ясько уперше прокоментувала початок своїх стосунків з президентом Грузії 2003-2014 років Міхеілом Саакашвілі

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
"Це було дуже емоційно": Ясько уперше пр…
Фото: Facebook Єлизавети Ясько

За її словами, у момент освідчення у коханні від Саакашвілі, Ясько зрозуміла, що дороги назад немає.

Про це вона розповіла в інтерв'ю для видання "Гордон", інформує Depo.ua.

Вона зазначила, що стосунки з екс-президентом Грузії розпочалися не одразу, оскільки на той момент у нардепки вже був хлопець.

"Ми дуже довго спілкувалися. На той момент я ще перебувала в інших стосунках. У нас все було завжди чесно і з повагою один до одного між мною і Мішею. На все мав бути час", – сказала Ясько.

Втім, депутатка зауважила, що розпочала стосунки з Саакашвілі тільки після того, як закінчила попередні.

"Просто мої попередні стосунки закінчилися. І вже після цього я зробила крок, щоби бути чесною щодо себе, щоби ми вже були разом", – наголосила вона.

Головною якістю Саакашвілі Ясько назвала доброту.

"Я вважаю, що він дуже добрий, і це його проблема. Він довіряє людям, завжди дає їм другий, третій, четвертий шанс. Він імпульсивний, але він однаково завжди думає про людей краще", – вважає нардепка.

Нагадаємо, раніше Міхеіл Саакашвілі виклав відеозапис, на якому разом із Ясько розповів про їхні стосунки.

Сама ж Ясько пізніше зазначила, що знайома з матір'ю та одним із синів Саакашвілі, а стосункам "слуги" та екс-президента – більше року.

Згодом дружина Саакашвілі Сандра Рулофс різко прокоментувала заяву чоловіка про стосунки з Ясько. Із допису стає зрозумілим, що роман третього президента Грузії та української політикині став для 52-річної Сандри несподіванкою. 

Довідка: 1 жовтня прем'єр-міністр Грузії Іраклі Гарібашвілі заявив про затримання Саакашвілі.

Він не говорив про будь-які подробиці затримання екс-президента країни. Лише наголосив, що грузинські правоохоронці провели операцію "на вищому рівні". 

При цьому, за його словами, силовики мали інформацію про маршрут пересування Саакашвілі в напрямку Грузії з України.

Пізніше у мережі з'явилося відео із затриманим Саакашвілі.

Крім того, у Грузії заявили, буцімто Саакашвілі готував державний переворот і політика затримали у межах заздалегідь спланованої секретної операції.

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі наголосила, що Саакашвілі прибув до Грузії виключно з метою внести дестабілізацію. Отже, вона не може помилувати екс-президента, оскільки хоче бути "чесною перед людьми, які постраждали від його режиму".

Водночас президент України Володимир Зеленський заявив, що використовує всі свої можливості задля повернення в країну затриманого у Грузії українця Саакашвілі.

Натомість прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі повідомив, що Саакашвілі зможе повернутися в Україну лише після відбуття всього тюремного терміну на батьківщині, де він був засуджений до шести років ув'язнення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme