У Байдена висловили обурення вульгарною заявою Путіна про "красуню"

Адміністрація президента США неодноразово висловлювала занепокоєння войовничими заявами представників російської влади

Редактор стрічки новин
У Байдена висловили обурення вульгарною…
Скріншот

У Білому домі прокоментували слова президента Росії Володимира Путіна "Подобається, не подобається – терпи, моя красуне", які буди адресовані Україні і стосувалися Мінських угод.

Речниця Білого дому Джен Псакі на запитання щодо цієї фрази Путіна під час брифінгу заявила, що будь-який жарт про зґвалтування викличе обурення у всіх в американському уряді, передає Depo.ua.

"Ми ніколи не стримували занепокоєння щодо неправдивості деяких заяв, що виходять з вуст президента Путіна та представників російського керівництва, а також войовничої риторики, що виходить із їхніх ротів", – зазначила вона.

Псакі додала, що "звичайно ж, цей "жарт" не викликає у нас захоплення". 

Нагадаємо, 7 лютого під час спільної прес-конференції з президентом Франції Емманюелем Макроном Путін прокоментував заяву українського президента Володимира Зеленського про те, що йому жоден пункт з Мінських угод не подобається, словами "подобається – не подобається, терпи, моя красуне. Треба виконувати, інакше не вийде".

Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков намагався виправдати заяву Путіна у бік української влади щодо невиконання Мінських угод. За його словами, Путін мав на увазі, що якщо держава взяла на себе зобов'язання, то ці зобов'язання потрібно виконувати. 

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme