У Кремлі заговорили про можливу зустріч Зеленського з Путіним

У Кремлі заявили, що наразі в Анталії представники України та Росії обговорюють можливість зустрічі двох президентів – Володимира Зеленського та Володимира Путіна

Журналіст стрічки новин
У Кремлі заговорили про можливу зустріч…
Фото: ОП

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков зазначив, що наразі на переговорах в Анталії міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба обговорює це питання з російським колегою..

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на росЗМІ.

"Київ постійно виходить із пропозиціями про прямі переговори Путіна та Зеленського, зараз це питання обговорюють глави МЗС", – зазначив речник Путіна.

Як відомо, зустріч почалась приблизно о 10 ранку.

Нагадаємо, 4 березня в Туреччині заявили про готовність до проведення зустрічі очільників МЗС України та Росії. Згодом постійний представник РФ при ООН Геннадій Гатілов підтримав ідею проведення зустрічі глав МЗС Росії Сергія Лаврова та України Дмитра Кулеби в Анталії.

7 березня стало відомо, що Кулеба та Лавров можуть провести переговори в Туреччині вже найближчими днями – 10 березня. Вони обидва підтвердили свою готовність провести переговори на дипломатичному форумі в Анталії.

8 березня міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив, що "на столі" вже лежить рішення про припинення бойових дій та виведення Збройних сил РФ з України.

9 березня Кулеба поділився, чого очікує від переговорів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme