У Раду на годину запитань до уряду кличуть Резнікова, Кулебу та Шмигаля

Народні депутати хочуть бачити на годині запитань до уряду 25 лютого міністра оборони, міністра закордонних справ та прем'єр-міністра України

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
У Раду на годину запитань до уряду кличу…
Фото: verkhovna_rada_of_ukraine/ Instagram

Парламентарі викликають Олексія Резнікова, Дмитра Кулебу та Дениса Шмигаля на годину запитань до уряду, щоб заслухати звіт про безпекову ситуацію.

Про це стало відомо під час погоджувальної ради, на яку керівники фракцій і груп зібралися у понеділок, 21 лютого, передає Depo.ua

"Була пропозиція заслухати інформацію міністра оборони України, міністра закордонних справ України та прем'єр-міністра України щодо безпекової ситуації в Україні та довкола неї", – сказав спікер парламенту Руслан Стефанчук. 

Він уточнив, що міністрів та очільника уряду будуть заслуховувати уже у звичному форматі. Це дві години з відповідними питаннями. 

"Була ще пропозиція запросити міністра окупованих територій, але тоді треба буде збільшувати час. Давайте, можливо, зробимо так, що запитання до неї підуть у форматі питань до уряду", – додав Стефанчук.

Зрештою керівники фракцій та груп проголосували за згадану вищу пропозицію одноголосно. 

Нагадаємо, дещо раніше на годину запитань до уряду запросили очільника Кабміну Дениса Шмигаля та двох міністрів. Йшлося про міністра фінансів Сергія Марченка та міністра оборони Олексія Резнікова.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme