У російському Міноборони показали польовий табір своїх військових у Білорусі (ВІДЕО)

У Міністерстві оборони Росії опублікували відео з місця дислокації польового табору військових на території Білорусі на полігоні "Брестський"

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У російському Міноборони показали польов…
Фото: Міноборони Росії

У відомстві зазначили, що російські військові завершили розгортати табір сьогодні, 1 лютого.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу Міноборони Росії.

"Військовослужбовці мотострілецького з'єднання загальновійськової армії Східного військового округу, задіяні у перевірці сил реагування Союзної держави, завершили розгортання польового табору в Республіці Білорусь на полігоні "Брестський", – йдеться у повідомленні.

У Міноборони РФ додали, що польовий табір забезпечений столовими та медпунктами. Також у районі навчань встановили склади паливно-мастильних матеріалів та боєприпасів.

"Зараз військовослужбовці Східного військового округу та збройних сил Республіки Білорусь розпочали бойове злагодження підрозділів", – додали у відомстві.

Нагадаємо, раніше Росія відправила до Білорусі два дивізіони С-400 з Далекого Сходу. Там заявили, що вони направлені на навчання до Білорусі. Росія і Білорусь нібито проведуть раптову перевірку сил реагування Союзної держави перед запланованими навчаннями. У Генштабі Білорусі це пояснили тим, що стурбовані нарощування військового контингенту біля їхніх кордонів.

Водночас сам де-факто президент Білорусі Олександр Лукашенко заявляє, що бачить військову загрозу саме від України та буде робити кроки, щоб захиститися від неї. Він упевнений, що українські політики перебувають під впливом та управлінням іноземних агентів, тому їхні рішення та дії складно передбачити. В Україні на такі заяви Лукашенка заявили, що усі заяви щодо військової загрози України Білорусі є нонсенсом.

Зазначимо, що однією з версій можливого вторгнення Росії в Україну є саме наступ із території Білорусі. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme