Україна вибрала представника на "Дитяче Євробачення-2021" (ФОТО, ВІДЕО)

Юна співачка Олена Усенко представить Україну на "Дитячому Євробаченні-2021", яке відбудеться у Парижі 19 грудня
 

Журналіст відділу новин
Україна вибрала представника на "Дитяче…
Фото: Instagram Олена Усенко

Олену Усенко з-поміж 11 учасників визначили за результатами оцінювання журі та онлайн-голосування глядачів.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на результати фіналу Національного відбору, який транслювався на телеканалі UA: КУЛЬТУРА.

Дівчинка виконувала авторську пісню "Важіль" і отримала від членів журі 52 бали, від глядачів 11 балів, тож загалом здобула 63 бали.

Щоправда, не обійшлося й без скандалу. За день до проведення відбору дискваліфікували учасницю Анжеліну Макфарлейн. Автор її пісні зажадав суму за авторські права у розмірі 10 тисяч доларів. Конкурсанти, у яких не було своєї пісні, виконували трек "Save this world", написаний фіналісткою дорослого Нацвідбору Мариною Круть. Однак, Анжеліці замінити композицію не дозволили, зіславшись на правила.

Про переможницю відомо, що Олені Усенко 14 років, вона живе у місті Біла Церква і навчається у Katapulta Art Music School. Минулого року вона також брала участь у Нацвідборі "Дитячого Євробачення" і навіть потрапила у фінал. Крім того, дівчина "засвітилася" у кількох популярних телевізійних талант-шоу, зокрема, "Голос. Діти". А ще Олена знімалася у кліпі Злати Огнєвіч.

"Я хочу сказати усім величезне дякую. Дякую Олександру Балабанову, тому що перемогою минулого року ти дав мені стимул. Я говорю величезне "дякую" усім членам журі! Моя пісня називається "Важіль". Важіль – це про ухвалення рішення, рішення бути щасливим", – прокоментувала свою перемогу у Нацвідборі Олена.

Нагадаємо, цього року "Дитяче Євробачення" пройде в 19-й раз. Франція виборола право проводити пісенний конкурс завдяки перемозі співачки Valentina з піснею "J'imagine".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme