Вчені розповіли, у кого найбільший ризик захворіти на COVID-19

Науковці вважають, що люди, які не мають щеплення проти COVID-19, у п'ять разів більше ризикують захворіти на коронавірус, аніж ті, хто пройшов вакцинацію

Журналіст стрічки новин
Вчені розповіли, у кого найбільший ризик…
Фото: ЕРА

Науковці також переконані, що люди, які не мають щеплення від коронавірусу, у 29 разів більше ризикують потрапити до лікарні з COVID-19, аніж вакциновані.

Як пише Depo.ua із посиланням на Axios, такі дані були отримані під час аналізу епідеміологічної ситуації за кінець липня в окрузі Лос-Анджелес, що в штаті Каліфорнія.

За словами науковців, 25% випадків заражень в окрузі, які були зафіксовані в період з 1 травня по 25 липня, припали на щеплених американців. Також 71% заражених не проходили вакцинацію, а 3% – ще не закінчили курс.

Водночас, наголошують вчені, ефективність щеплення дещо скоротилася через циркулювання штаму коронавірусу "Дельта" — незалежно від часу вакцинації ефективність захисту вакцин скоротилася до 66%.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчені встановили п'ять основних симптомів, які можуть свідчити про зараження новими штамами коронавірусу у вакцинованих людей. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme