Верховна Рада йде на карантин: Коли і як працюватимуть нардепи

Верховна Рада України змінила календарний план проведення сьомої сесії внаслідок суттєвого погіршення ситуації з коронавірусом

Журналіст відділу новин
Верховна Рада йде на карантин: Коли і як…

Попри рівень COVID-вакцинації громадян, у парламенті спостерігається тенденція до збільшення кількості хворих на коронавірус.

Про це повідомляє Depo.ua.

Виходячи з цього народні обранці ухвалили проект постанови №6440 про календарний план проведення сьомої сесії ВРУ дев’ятого скликання.

Замість того, щоб працювати наступного тижня в пленарному режимі, Рада збереться 1 лютого лише для відкриття нової сесії. Після цього до 11 лютого включно нардепи працюватимуть у комітетах.

На 14 лютого запланована погоджувальна рада парламенту та самостійна робота нардепів. 15 лютого вони мають повернутися до зали засідань ВРУ.

Верховна Рада України змінила календарний план проведення сьомої сесії внаслідок суттєвого погіршення ситуації з коронавірусом

Нагадаємо, дещо раніше стало відомо, що Верховна Рада може піти на карантин на тлі стрімкого погіршення ситуації з коронавірусом. Речниця "Слуги народу" Юлія Палійчук повідомила, зокрема, що у фракції "слуг" на коронавірус хворіє рекордна кількість нардепів. Лише за минулу добу коронавірус виявили у ще шістьох нардепів.

Відомо також, що нардепи на порозі карантину масово ігнорують захисні маски. Особливо це було помітно під час пленарного засідання 26 січня, коли народні обранці повернулися з новорічних канікул.

Читайте також: Україна на карантині до 31 березня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme