"Я – великий реформатор, а ваша ООН – г…но": Нардепка розкритикувала виступ Зеленського на Генасамблеї

Риторика Зеленського демонструє зневагу до авторитетної міжнародної організації

Редактор стрічки новин
"Я – великий реформатор, а ваша ООН – г……
Фото: president.gov.ua

Народна депутатка від "Європейської Солідарності" Ірина Геращенко розкритикувала промову президента на сесії Генасамблеї ООН.

Про це нардепка написала на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

"Я – великий реформатор, а ця ваша ООН – г…но". Ви прослухали короткий виступ Зеленського на Генасамблеї ООН. Навіщо він туди їхав? Щоб переповісти свої нічні страхи? Ні слова про миротворців, жодних вимог реалізувати домовленості попереднього президента щодо направлення технічної місії ООН на Донбас. Але ця промова в цілому дуже точно характеризує ставлення Зеленського до дипломатії. Як і до армії. Зневага", - вважає Геращенко.

Вона також наголосила, що у державному бюджеті на наступний рік дипломатія залишається недофінансованою.

"Вчора ми розглядали на профільному комітеті закордонних справ проект бюджету на 2022 рік. Недофінансування мінімальних потреб МЗС закладається на рівні 20%, наші дипломатичні місії недоотримають 1,8 млрд. Зате ДБР, СБУ і МВС, та різні наглядові ради  отримають все і в повному обсязі. Дуже дивні пріоритети бюджету воюючої країни, яка задекларувала політико-дипломатичний шлях врегулювання конфлікту. А хто його буде реалізовувати? ДБР?" – написала Геращенко.

Нардепка також прокоментувала заяву першого помічника президента Сергія Шефіра, який після замаху на нього заявив, що в останні дні не займався державними справами, а готувався до концерту "95 кварталу".

"Принагідно хочу подякувати шановному пану Шефіру за безпрецедентну чесніть. Вчора на всю країну він єдиний з ОП сказав правду. Перший помічник президента займається зйомками концертів і "кварталу 95". Це і є пріоритети Зеленського і його Офісу", – підсумувала Геращенко.

Ірина геращенко про промову Зеленського в ООН - допис у ФБ

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський під час свого виступу на Генасамблеї ООН розповів про замах свого помічника Сергія Шефіра. Зеленський вважає це "ціною за реформи" в Україні. 

Як відомо, 22 вересня вранці стало відомо, що у селі Лісники на Київщині було скоєно замах на першого помічника президента та генерального продюсера студії "Квартал 95" Сергія Шефіра. В автівку здійснили постріли автоматною чергою. 

Водій Шефіра внаслідок нападу отримав три кульові поранення в ногу. Сам же помічник Зеленського не постраждав.

Читайте також: Що стоїть за замахом на Сергія Шефіра: Чотири версії і прогноз подій

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme