Ясько зібралася до Грузії

Нардепка від "Слуги народу" Єлизавета Ясько, про роман з якою перед поверненням на батьківщину заявив екс-голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі, заявила, що поїде у Грузію до коханого

Журналіст відділу новин
Ясько зібралася до Грузії…
Фото: скріншот

Втім, за словами "слуги" Ясько", це відбудеться не зараз.

Нардепка заявила, що зараз важливо, щоб підключилося міжнародне співтовариство, передає Depo.ua із посиланням на Facebook-сторінку журналіста Яна Доброносова.

Сама Ясько запевнила, що до Грузії поїде, але через деякий час, а не зараз.

Нагадаємо, раніше Міхеіл Саакашвілі виклав відеозапис, на якому разом із Ясько розповів про їхні стосунки.

Сама ж Ясько пізніше зазначила, що знайома з матір'ю та одним із синів Саакашвілі, а стосункам "слуги" та екс-президента – більше року.

Довідка: 1 жовтня прем'єр-міністр Грузії Іраклі Гарібашвілі заявив про затримання Саакашвілі.

Він не говорив про будь-які подробиці затримання екс-президента країни. Лише наголосив, що грузинські правоохоронці провели операцію "на вищому рівні". 

При цьому, за його словами, силовики мали інформацію про маршрут пересування Саакашвілі в напрямку Грузії з України.

Пізніше у мережі з'явилося відео із затриманим Саакашвілі.

Крім того, у Грузії заявили, буцімто Саакашвілі готував державний переворот і політика затримали у межах заздалегідь спланованої секретної операції.

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі наголосила, що Саакашвілі прибув до Грузії виключно з метою внести дестабілізацію. Отже, вона не може помилувати екс-президента, оскільки хоче бути "чесною перед людьми, які постраждали від його режиму".

Водночас президент України Володимир Зеленський заявив, що використовує всі свої можливості задля повернення в країну затриманого у Грузії українця Саакашвілі.

Натомість прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі повідомив, що Саакашвілі зможе повернутися в Україну лише після відбуття всього тюремного терміну на батьківщині, де він був засуджений до шести років ув'язнення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme