Захарова відповіла євродепутату, що Росія "не має яєць"

Речниця Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова відповіла на заяву депутата Європарламенту Радослава Сікорського про "удар по яйцях" у разі агресії

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Захарова відповіла євродепутату, що Росі…
Фото: росЗМІ

За її словами, Сікорський у своїй заяві "став жертвою" концепції гендерного різноманіття, оскільки Росія – жіночого роду, а отже, не має яєць.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Telegram-канал Марії Захарової.

"Євродепутат від Польщі та екс-глава польського МЗС Радослав Сікорський пообіцяв, що Росія "отримає яйця". Його слова стали відповіддю міністру закордонних справ Росії Сергію Лаврову, який заявив, що НАТО є геополітичним проектом з освоєння територій, що залишилися після розпаду Організації Варшавського договору. Росія – жіночого роду. Очевидно, Сікорський став жертвою концепції гендерної різноманітності", – йдеться у повідомленні.

Захарова відповіла євродепутату, що Росія "не має яєць"

Зауважимо, дещо раніше Радослав Сікорський різко висловився про Росію, назвав її "серійним ґвалтівником" та пригрозив "ударом по яйцях" у разі чергового акту агресії.

Нагадаємо, 9 січня у Женеві (Швейцарія) відбувся перший раунд переговорів США і Росії щодо "гарантій безпеки". Державний секретар Ентоні Блінкен виключив можливість поступок у питанні територіальної цілісності України на переговорах із Росією. Він наголосив, що переговори ведуться не для того, аби піти на поступки перед загрозою вторгнення Росії в Україну через вісім років після того, як вона окупувала Крим.

10 січня відбулася друга серія переговорів. Проходили перемовини за зачиненими дверима, тривалість їх склала майже вісім годин.

Після переговорів голова російської делегації заявив, що Росія фактично поставила перед Заходом ультиматум – не озброювати усіх членів НАТО, які увійшли до складу Альянсу за останні 25 років, тобто усі постсоціалістичні країни. Делегація США на переговорах із Росією відмовилася обговорювати ультимативні вимоги. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme