Журналісти розповіли, де зараз може переховуватися Медведчук

Журналісти повідомили ймовірне місцеположення підсанкційного народного депутата Віктора Медведчука, який втік з-під домашнього арешту

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Журналісти розповіли, де зараз може пере…
Фото: Telegram-канал Рената Кузьміна

Також журналісти розповіли, чому на підсанкційному нардепі не було електронного браслета.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на матеріал "Української правди".

"21 лютого біля будинку, де Медведчук "пересиджував" домашній арешт, дійсно був підозрілий рух автомобілів. Автомобілі з кортежу арештанта залишили територію. Правоохоронцями одразу було встановлено, що автівки їздять на заправку. Для чого охорона олігарха заправляла машини напередодні війни, якщо Медведчук не збирався тікати і не планував це заздалегідь?" – наголошують журналісти.

За оперативною інформацією, після підтвердження 27 лютого інформації про втечу нардепа з-під арешту, зараз Медведчук перебуває на території України та переховується у колег з ОПЗЖ.

"Наразі пошуком Медведчука займається спеціальна група, до якої входять співробітники СБУ та Офісу генпрокурора. Оперативно-розшукові заходи, за словами джерел, проводяться по всій країні, зокрема у західних областях. При цьому серед його соратників відпрацьовувалась адреса Нестора Шуфрича на Закарпатті. Але оперативні заходи та відпрацювання можливих місць переховування наразі результатів не дали" – додали у матеріалі.

Відсутність електронного браслета у нардепа обумовлена низкою рішень судів. Зокрема, 7 грудня Печерський районний суд Києва рішенням славнозвісного судді Сергія Вовка відмовив у застосуванні електронного браслета до підозрюваного.

Зауважимо, дещо раніше ЗМІ показали недобудований палац Медведчука поблизу Пущі-Водиці. Всередині маєтку журналісти виявили коштовні картини, десятки шуб, гральний автомат та справжній кулемет.

Нагадаємо, 21 лютого ЗМІ писали, що з маєтку Медведчука невідомі вивозять майно, а біля будинку перебуває поліція. За даними журналістів, біля маєтку Медведчука, після втечі його дружини Оксани Марченко до Білорусі, перебувають декілька мікроавтобусів та автомобілів.

Сам Медведчук за приписом суду мав перебувати під домашнім арештом до 10 березня, втім, 27 лютого стало відомо, що він втік.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme