ЗМІ повідомляють, що СБУ готує санкції проти каналу Мураєва

З'явилася інформація, що правоохоронці готують санкції щодо телеканалу "НАШ"

Редактор стрічки новин
ЗМІ повідомляють, що СБУ готує санкції п…
Фото: Facebook Євгенія Мураєва

Служба безпеки України готує документи для внесення телеканалу "НАШ", що належить політику Євгенію Мураєву, в санкційний список. 

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на джерела у правоохоронних органах, передає Depo.ua.

За інформацією співрозмовників видання, уже певний час СБУ фіксує випадки антиукраїнської пропаганди на "НАШому" і готує подання до Ради національної безпеки й оборони.

Секретар РНБО Олексій Данілов публічно заявив, що вони готові розглядати санкції проти "НАШого", як тільки отримають подання від СБУ.

Також додамо, що петиція про блокування телеканалу "НАШ" набрала потрібну кількість голосів на сайті Офісу президента.

Петиція про заборону телеканалу НАШ

Нагадаємо, раніше у Міністерстві закордонних справ Великої Британії повідомили, нібито уряд Росії планує привести до влади у Києві проросійського лідера. Потенційний кандидат, згідно з оприлюдненою інформацією, – проросійський український політик Євгеній Мураєв. Також російська розвідка буцімто підтримує контакти з іншими кількома колишніми українськими політиками, серед яких: Сергій Арбузов, Андрій Клюєв, Володимир Сівкович та Микола Азаров.

За словами заступника прем'єр-міністра Британії – міністра юстиції Домініка Рааба, Лондон та інші країни готові ввести серйозні економічні санкції проти Росії не лише у разі її вторгнення в Україну, а й за "маріонетковий режим" у Києві.

Водночас Мураєв відреагував на заяву британців і наголосив, що перебуває під санкціями РФ через конфлікт з депутатом від "Опозиційної платформи – За життя" Віктором Медведчуком.

А Росія назвала "анекдотом" заяву Британії про те, що Кремль хоче привести до влади в Україні екс-нардепа Євгенія Мураєва. Таку позицію висловило російське посольство в Британії.

Читайте також: Кандидат Мураєв: Як Британія і США спонукають Зеленського до чисток проросійських сил

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme