ЗМІ з’ясували, хто міг приїжджати на держдачу, аби привітати Єрмака

Згідно з інформацією одного з українських видань, у день народження глави Офісу президента Андрія Єрмака до державної резиденції "Синьогора" могли приїжджати низка гостей

Журналіст відділу новин
ЗМІ з’ясували, хто міг приїжджати на дер…
Фото: Прес-служба президента

Йдеться, зокрема, про ймовірні відвідини Гути австрійським бізнесменом Карлом Контрусом, а також бізнес-партнером олігарха Ігоря Коломойського й співвласником студії "Квартал-95" Тімуром Міндичем.

Про це розповідається в черговому розслідуванні "Української правди" "Святкування в Синьогорі, якого "не було". Про яких гостей ювілею не розповіли Єрмак і Зеленський", передає Depo.ua.

Згідно з даними журналістів, у день народження Єрмака з Австрії до Івано-Франківська приватним літаком прилетів громадянин Австрії Карл Контрус, який є співвласником дніпропетровського заводу "Трансмаш".

Уточнюється, що в Україні бізнес Контруса отримує державні замовлення та ремонтує українську залізницю, а на Росії його компанії ремонтують російську залізницю.

Зазначається також, що в цей же день з Києва до Івано-Франківська прилетів літак, що належить структурам Коломойського.

На його борту нібито перебував товариш президента та глави його Офісу Міндич з родиною.

Видання повідомляє також, що журналісти направили запит до Офісу президента з уточненням, чи були Контрус і Міндич на святкуванні ювілею Єрмака у державній резиденції "Синьогора", але в ОПУ такі питання назвали некоректними і заявили, що вже вичерпно прокоментували цю тему.

Нагадаємо, 26 листопада президент України Володимир Зеленський розповів свою версію польоту в "Синьогору". За його словами, у неділю, 21 листопада, після участі у заходах з нагоди Дня Свободи та Гідності в Києві він та Єрмак полетіли до державної резиденції в Гуті.

Згодом в УДО відхрестилися від звільнення співробітника через дрон журналістів над Гутою .

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme