"Зрозуміють, хто є хто": Зеленський прокоментував підозру Порошенку 

Президент України Володимир Зеленський відреагував на оголошення підозри у держзраді лідеру опозиційної "ЄС" Петру Порошенку 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
"Зрозуміють, хто є хто": Зеленський прок…
Фото: zelenskiy_official / Instagram

Зеленський також розповів про те, чи вплине "справа Порошенка" на ситуацію всередині країни.

Про це очільник держави розповів у коментарі "РБК-Україна" 21 грудня, передає Depo.ua

"Згодом люди зрозуміють, хто є хто. Я не думаю, що це буде якось впливати на ситуацію всередині держави", – сказав Зеленський.

Він також додав, що питанням контрабанди вугілля з тимчасово окупованих територій Донбасу мають займатися правоохоронні органи та суд.

Нагадаємо, кількома годинами раніше п'ятий президент України Петро Порошенко записав відеозвернення, в якому заявив, що повернеться в Україну із закордонної ділової поїздки в першій половині січня. Також лідер опозиційної партії "Європейська Солідарність", якого підозрюють у державній зраді, сказав, що не з'явиться на допит ДБР. 

Довідка: 20 грудня п'ятому президенту України Петру Порошенку висунули підозру у державній зраді у справі про постачання вугілля з непідконтрольного Донбасу.

Пізніше у СБУ прокоментували підозру Порошенку. Працівники СБУ наголосили, що кримінальне провадження за "вугільною справою" триває, про наступні результати розслідування буде повідомлено згодом.

Читайте також: "Комплекс президентської меншовартості": У партії "ЄС" прокоментували кримінальну справу проти Порошенка 

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme