Член правління "Суспільного" Лодигін подав у відставку

Наглядова рада НСТУ задовільнила заяву про звільнення члена правління "Суспільного мовлення" Ярослава Лодигіна з посади

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Член правління "Суспільного" Лодигін под…
Фото: Facebook Ярослава Лодигіна

Зокрема, за даними "Суспільного", Лодигін сам подав у відставку.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис голови комітету з аудиту "Суспільного" Вадима Мінського.

"Наглядова рада НСТУ прийняла рішення про звільнення Ярослава Лодигіна з посади члена правління Суспільного мовлення за згодою сторін. Сподіваюся, Ярослав у майбутньому зможе продовжити співпрацю з Суспільним у інших ролях", – йдеться у повідомленні.

Член правління "Суспільного" Лодигін подав у відставку

Нагадаємо, 16 лютого переможниця нацвідбору на "Євробачення-2022" Аліна Паш повідомила, що знімає свою кандидатуру. Вона додала, що не хоче "віртуальної війни та хейту".

17 лютого стало відомо, що Україну на "Євробаченні" може представити Kalush Orchestra. Національна суспільна телерадіокомпанія України, яка відповідає за представника нашої країни на "Євробаченні" зробила чергове оголошення щодо конкурсу.

Довідка: Скандал довкола переможниці українського відбору до "Євробачення" Аліни Паш почав розгоратися одразу по оголошенню результатів. У користувачів соцмереж та телеглядачів виникли питання до журі конкурсу щодо підрахунку голосів і можливого заниження результату прикарпатського гурту Kalush Orchestra, який посів на нацвідборі друге місце.

Згодом стали спливати додаткові подробиці. Паш звинуватили у порушенні українських кордонів через візит до окупованого Криму не через лінію розмежування.

У прес-службі "Суспільного" підтвердили, що у зв'язку з отриманою інформацією від громадян про можливу підробку наданої довідки про перетин державного кордону з Кримом командою Alina Pash, звертаються до ДПСУ та просять підтвердити або спростувати факт підробки документа держслужби.

Згодом речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко повідомив, що відомство не видавало Аліні Паш довідку про законний перетин адмінмежі з окупованим Кримом. 

Водночас у співачки заявили, що довідку про в'їзд подавала не вона особисто, а член команди, і надалі у співачки розбиратимуться з ситуацією, що склалася.

Читайте також: До побачення, Євробачення: Як 21 мільйон гривень пішов у небуття і чи втече на Росію Аліна Паш

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme