Комітет Ради не встиг розглянути питання про "слугу" Третьякову

Комітет Верховної Ради з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи не розглянув питання щодо висловлювання народної депутатки від "Слуги народу" Галини Третьякової

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Комітет Ради не встиг розглянути питання…
Фото: Офіційний сайт партії "Слуга народу"

Йдеться про її заяву щодо смерті нардепа від групи "За майбутнє" Антона Полякова.

Про це повідомив голова комітету Сергій Кальченко у коментарі для видання "УНІАН", передає Depo.ua.

За його словами, висловлювання не встигли розглянути через те, що воно надійшло тільки вчора, 19 жовтня.

"Ні, бо звернення вчора ввечері тільки надійшло. То ми просто не встигали, тому на наступному засіданні розглянемо", – сказав він.

Зауважимо, дещо раніше сьогодні, 20 жовтня, Третьякова зазначила, що підкориться будь-якому рішенню фракції щодо можливості її подальшого перебування на посаді голови комітету. Вона також дала зрозуміти, що за власним бажанням з посади не піде і буде "захищати себе" під час засідання регламентного комітету, буз якого не може відбутися відсторонення від посади.

Нагадаємо, 8 жовтня "слуга народу" Галина Третьякова жорстко висловилася про померлого нардепа від групи "Партія "За майбутнє" Антона Полякова. Вона у партійному чаті заявила, зокрема, що "одним ворогом стало менше".

Це викликало бурхливу реакцію серед самих "слуг", частина з яких видалилася з того чату. Сама ж Третьякова заявила, тікаючи із засідання Верховної Ради, що тут нема чого коментувати, бо "йде політична боротьба".

Лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що Третьякову відсторонять від участі у п'яти наступних пленарних засіданнях. Водночас три фракції та дві депутатські групи виступили з вимогою до керівництва Ради зняти Третьякову з посади голови комітету ВРУ з питань соцполітики та захисту прав ветеранів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme